Obytné kontajnery na stavenisko

facebook linkedin

Obytný kontajner na stavenisko je praktickým riešením na dočasné ubytovanie stavebných robotníkov. Predstavuje pohodlné a funkčné miesto na bývanie na stavenisku, ktoré môže výrazne zvýšiť komfort a efektivitu práce na stavenisku. V tomto článku sa budeme zaoberať rôznymi typmi obytných kontajnerov, ktoré ponúka spoločnosť Algeco, a ich využitím na stavenisku.

 

Interiér obytného kontajnera s dvoma posteľami, skriňou a stolom

Kontajnery na okamžité ubytovanie

Obytné kontajnery v ponuke spoločnosti Algeco sú kompletne zariadené a pripravené na okamžité nasťahovanie. Služba Servis 360° umožňuje okamžitý prenájom kontajnera vybaveného vybraným nábytkom a príslušenstvom (napr. postele, skrine, osvetlenie), rovnako ako vetracími a klimatizačnými systémami. Vďaka tomu môžu zamestnanci ihneď využívať komfortné ubytovanie bez toho, aby bolo nutné vykonávať dlhodobú montáž alebo úpravu interiéru.

 

Obytný kontajner s kuchyňou, sporákom, chladničkou a kávovarom

Obytný kontajner s kuchyňou

Obytné kontajnery vybavené kuchyňou, ktoré ponúka spoločnosť Algeco, sú riešením pre zamestnancov, ktorí potrebujú priestor na prípravu vlastného jedla. Sú vybavené funkčnou kuchyňou so sporákom, chladničkou, drezom a kuchynskými skrinkami a umožňujú šetriť čas aj peniaze. Toto vynikajúce a ekonomické riešenie eliminuje nutnosť využívať externé stravovacie služby alebo návštevy reštaurácií.

 

Interiér obytného kontajnera s kúpeľňou s niekoľkými umývadlami a zrkadlami

Obytný kontajner s kúpeľňou

Obytný kontajner s kúpeľňou zaisťuje pohodlie a hygienu na stavenisku. Ponúkané moduly sú vybavené plnohodnotnou kúpeľňou so sprchou, umývadlom a toaletou. Vďaka tomu môžu členovia stavebných tímov využívať hygienické zázemie každý deň bez toho, aby museli opustiť stavenisko. Komfortné podmienky používania po celý rok zaisťujú inštalované systémy vetrania a vykurovania.

 

Zhrnutie

Obytné kontajnery ponúkané spoločnosťou Algeco predstavujú komplexné riešenie na zabezpečenie dočasného ubytovania na staveniskách. Vďaka kontajnerom pripraveným na nasťahovanie s kuchyňou a kúpeľňou môžu zamestnanci pohodlne využívať sociálne priestory bez ohľadu na vonkajšie podmienky..

Trojpodlažná zostava obytných kontajnerov s vonkajším schodiskom

 

ALGECO Service Dame

Máte projekt alebo sa chcete dozvedieť viac o našich riešeniach?

Naši odborníci Vám sú k dispozícii od pondelka do piatka, vždy od 8:00 - 17.00 hod.
 

Zavoláme Vám späť

Náš SERVIS 360°

Vybavenie - balíčky


  • Nábytok
  • Kuchynky
  • Sanitárne doplnky

Technika - balíčky


  • Siete
  • Komunikácia
  • Klimatizačná technika

Bezpečnosť - balíčky


  • Požiarna bezpečnosť
  • Bezpečnostná technika
  • Poistenie
  • Údržba